Kontrola sanepidu – kluczowe informacje dla przedsiębiorców z branży gastronomicznej

Print Drukuj

Dziś odbyło się spotkanie dla pracodawców z sektora gastronomicznego, podczas którego omówiono najważniejsze zagadnienia związane z kontrolami Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Podczas szkolenia uczestnicy mieli możliwość uzyskania szczegółowych informacji na temat:

  • właściwego przygotowania się do kontroli,

  • kluczowych aspektów, na które należy zwrócić uwagę podczas wizyty kontrolerów,

  • sposobów unikania kłopotliwych odpowiedzi,

  • niezbędnej dokumentacji i jej prawidłowego prowadzenia,

  • analizy dokumentacji HACCP/GHP/GMP pod kątem potencjalnych nieprawidłowości,

  • zasad informowania o alergenach,

  • najczęściej popełnianych błędów i sposobów ich unikania.

Serdecznie dziękujemy Pani Sylwii Sylwestrowicz za przeprowadzenie spotkania oraz wszystkim uczestnikom za aktywny udział i zaangażowanie.

W przypadku potrzeby wsparcia w zakresie wdrożenia systemu HACCP lub przygotowania do kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zachęcamy do kontaktu z Panią Sylwią poprzez stronę audytorka.eu.

Zdjęcie galerii artykułu:  - 1
Zdjęcie galerii artykułu:  - 1 Zdjęcie galerii artykułu:  - 2 Zdjęcie galerii artykułu:  - 3 Zdjęcie galerii artykułu:  - 4 Zdjęcie galerii artykułu:  - 5
Informacje o publikacji dokumentu